Close Menu

Zomer op het Plein!

 

 

Vanaf 7 juli tot en met begin september is het Zomer op het Plein! Elke zondag trakteert Hoofddorp Winkelstad het winkelend publiek op gratis muziek op Polderplein-Buiten. Geniet op zomerse zondagmiddagen vanaf de terrassen van Mooca en Zoet&Zalig van sfeervolle muziek.

 

De zondagmiddagen op Polderplein-Buiten, als hart van Hoofddorp Winkelstad, staan komende zomer in het teken van muzikaal vermaak. De hele zomer programmeert Hoofddorp Winkelstad, in samenwerking met Line-up Events, artiesten variërend van blues tot popmuziek. Tijdens het winkelen of genietend vanaf een terras met een lekker hapje en/of drankje.

Alle optredens vinden plaats op Polderplein-Buiten van 12.30 – 16.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Bij regen zullen de optredens worden geannuleerd of indien mogelijk naar binnen worden verplaatst.

 

Programmering (onder voorbehoud)

7 juli: Tribute to the Blues Band

Verwacht geen middag met uitgerekte, slome bluesnummers. Bereid je voor op een swingende middag vol met blueshits. 

14 juli: Duo De Baronettes

Deze dames weten wel hoe ze een sfeertje moeten bouwen. Een breed repertoire zal voorbij komen.

21 juli: Troubadour d'Amour

Geniet van een allround scala aan liedjes van deze poptroubadour (zang/gitaar).

28 juli: Duo Black & White

Combineer een saxofonist met een DJ en je kunt een spetterende performance verwachten.

4 augustus: Duo De Baronettes

Deze dames zullen voor de tweede maal het Polderplein van een muzikaal tintje voorzien. Het duo zal een breed repertoire ten gehore brengen.

11 augustus: Zingende Koks

Compleet in stijl brengen deze twee enthousiaste koks liedjes over koken, eten en heerlijkheden.

18 augustus: Troubadour d'Amour

Met zijn mobiele podium speelt deze poptroubadour (zang/gitaar) voor de tweede keer tijdens Zomer op het Plein! op verschillende plekken op Polderplein-Buiten een allround scala aan smaakvolle luisterliedjes, meezingers en mooie popsongs.

25 augustus: Jurre van der Linden

Deze singer-songwriter is een bekende verschijning tijdens Zomer op het Plein! Ook dit jaar zal hij vanaf de terrassen weer fijne zomerse geluiden laten horen. Bekende nummers van artiesten als Johnny Cash, Simon and Garfunkel, Neil Young, Dire Straits en Golden Earring zullen zorgen voor een goede sfeer en een mooie middag! 

1 september: Tribute to the Blues Band

Ze trapten Zomer op het Plein! dit jaar al af en ook deze zondag zullen de nodige blueshits voorbij komen. Swingen is toegestaan!