Close Menu

Sinterklaas 2019

 

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaas intocht en de andere Sint-activiteiten, zoals bij Sinterklaas op bezoek, van 2019.

 

Zondag 17 november: Sinterklaas intocht

Sint en zijn Pieten arriveren rond 11.30 uur per boot bij de steiger van Hotel/Restaurant De Beurs. Daarna rijdt Sint door het Centrum naar het podium op het Raadhuisplein waar hij om circa 12.00/12.15 uur officieel wordt ontvangen door burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven en waar de Pieten met de kinderen al een feestje bouwen. Onder feestelijke begeleiding van een echte Pietenband maken (vanaf circa 13.00 uur) de Sint en zijn Pieten vervolgens een korte rondrit met aansluitende wandeling door het Centrum. De feestelijke intocht wordt rond 15.30 uur afgesloten bij Hoofddorp On Ice op het Raadhuisplein en eindigt om ongeveer 16.00 uur.

Programma:

11.30 uur: aankomst Sint en Pieten per boot bij steiger Hotel/Restaurant de Beurs

11.45 uur: vertrek Sint richting Raadhuisplein

12.00/12.15 uur: officieel ontvangst Sint door burgemeester op podium Raadhuisplein

13.00 uur: optocht + wandeling door het Centrum

15.30 uur: bezoek Hoofddorp On Ice (Raadhuisplein)

16.00 uur: einde feestelijkheden

Let op: bovenstaande tijden zijn richttijden!

 

Zaterdag 23 november: Pietenband

De Pietenband zal het Centrum deze middag voorzien van een vrolijke noot.

 

Zondag 24 november: Kom de Sint bezoeken + Pietenband

Het zijn drukke tijden voor de Sint. Gelukkig maakt hij tijd vrij om de kleine bezoekers van Hoofddorp Winkelstad te ontmoeten. Op zondag 24 november kunnen kinderen gratis bij Sint op bezoek op het HEMA-plein. Kinderen kunnen daar tussen 12.30 en 16.30 uur Sint een handje geven, met hem en zijn Pieten op de foto, en dansen en zingen met de Pieten.

De Pietenband zal het Centrum deze middag voorzien van een vrolijke noot.

 

Zaterdag 30 november: Kom de Sint bezoeken

Het zijn drukke tijden voor de Sint. Gelukkig maakt hij tijd vrij om de kleine bezoekers van Hoofddorp Winkelstad te ontmoeten. Op zaterdag 30 november kunnen kinderen gratis bij Sint op bezoek op het HEMA-plein. Kinderen kunnen daar tussen 12.30 en 16.30 uur Sint een handje geven, met hem en zijn Pieten op de foto, en dansen en zingen met de Pieten.

 

Zondag 1 december: Sintvoorstelling 'Piet bakt er niets van'

Meer info volgt.

Nieuws