Close Menu

Geslaagd Fashion Event & More in Hoofddorp Winkelstad

1 april 2019
fashion shows hoofddorp winkelstad

Het Fashion Event & More 2019 zit er op. De hele maand maart stond Hoofddorp Winkelstad in het teken van fashion. Afgelopen weekend was het hoogtepunt van deze Maart Modemaand: de catwalkshows. Het publiek werd afgelopen zaterdag én zondag getrakteerd op verschillende fashionshows met mode van ruim 30 ondernemers uit Hoofddorp Centrum. Zondagmiddag werd het Fashion Model 2019 bekend gemaakt.

Catwalkshows

In het hele Centrum lag een paarse loper en op het Polderplein-Binnen stond een catwalk waar verschillende modewinkels uit Hoofddorp Centrum het hele weekend hun fashion lieten showen. Dit werd gedaan door professionele modellen, modellen van de winkels zelf en deelnemers van de Castingdag in verschillende modeshows voor verschillende leeftijdsgroepen.

Naast de shows van zo’n 30 winkels uit Hoofddorp Centrum waren er een paar bijzondere modeshows op de catwalk te zien. Zo gaf LingerieService Marieke Vermaas op zaterdag een show met badmode geschikt voor dames die een prothese dragen. Op zondag gaf House of Tall een modeshow speciaal voor lange dames en heren. Ook waren er shows met kinderen op de catwalk, met kindermode van o.a. Prisca junior en HEMA, en jonge dansers van Dansschool Marcella van Altena uit Hoofddorp.

Marjan Eikelenstam van PM Fashion Events uit Laren kijkt terug op een geslaagd fashion weekend: ‘We hebben samen met de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad een bruisend evenement neergezet met veel mode op de catwalk, leuke dansoptredens en een enthousiast publiek.’

Fashion Model 2019: Danuta Pylypenko

Iedereen die ooit eens heeft willen meelopen op de catwalk tijdens een professionele modeshow kon zich opgeven voor de Castingdag van 3 maart jl. Een jury koos een aantal modellen die een catwalktraining kregen en afgelopen weekend tussen professionele modellen op de catwalk konden meelopen. Afgelopen zondagmiddag werd Danuta Pylypenko uit Hoofddorp verkozen tot Fashion Model 2019. Zij won een professionele fotoshoot van Foto Gans uit Hoofddorp. Maxime Blom en Humberto Vieira Rijo ontvingen de tweede en derde prijs en wonnen daarmee ieder vier bioscoopkaartjes, aangeboden door Kinepolis Hoofddorp.

Deelnemende winkels Fashion Event 2019
Kelly's, Steps, Be One, Promiss, Esprit, Bristol, Van Uffelen, America Today, Maison Sauvage, Lincherie, Terre des Hommes, Vila, Van Vuuren, Marieke Vermaas, Sanobar, WE Men, Sogno, Only SONS, Vintage Village, House of Tall, Prisca, HEMA, ANWB, MS Mode, C&A, Didi, Meyer & Meyer, Hunckemöller, Mi Sueno, Miss Etam, Fantastisch.

Nieuws