Close Menu

Succesvolle Castingdag Hoofddorp Winkelstad

4 maart 2019
castingdag hoofddorp winkelstad

Een échte catwalk, een modefotograaf, een jury én publiek…afgelopen zondag liepen 30 geïnteresseerden mee tijdens de Fashion Event & More Castingdag in Hoofddorp Winkelstad. De diversiteit was groot; mannen, vrouwen, jong, oud, verschillende confectiematen. Iedereen ouder dan 14 jaar die ooit eens heeft willen meelopen op de catwalk tijdens een professionele modeshow kon zich de afgelopen weken opgeven voor de Castingdag. En dat is massaal gedaan!

Sommigen waren wat zenuwachtiger dan anderen, maar iedereen had veel zin in de Castingdag, georganiseerd door Hoofddorp Winkelstad en PM Fashion Events uit Laren. Iedereen liep eerst een ronde onder begeleiding en daarna een ronde alleen over het podium in Winkelcentrum Vier Meren. Na de selectierondes koos een jury modellen die tussen professionele modellen op de catwalk zullen meelopen tijdens de Fashion Shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart.

Om zich optimaal voor te bereiden op de Fashion Shows kregen de gekozen modellen een workshop Catwalk Lopen van twee echte catwalk professionals: Anouk Poell en Linda Eertink van Catwalk Class. Linda: ‘De manier van lopen op de catwalk is een vak apart. Met onze tips en tricks zorgen we voor een ‘next level loopje’ waarmee de modellen tijdens de Fashion Shows goed uit de voeten kunnen.’ Tijdens het laatste weekend van maart wordt ook nog eens de grote winnaar gekozen; hij of zij wint een professionele fotoshoot.

Hoofddorp FashionStad

De hele maand maart wordt Hoofddorp Winkelstad omgetoverd tot Fashionstad! Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Hoofddorp Centrum. Elk weekend vindt een fashion-gerelateerde activiteit plaats. Zo is er op zondag 24 maart een Lifestyle Square, waar ondernemers uit het Centrum demonstraties geven en bezoekers allerlei adviezen kunnen krijgen op het gebied van mode, beauty en nog veel meer. Het hoogtepunt van de 3e editie van Fashion Event & More zijn de Fashion Shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart waarbij modellen kleding van verschillende modewinkels uit Hoofddorp Winkelstad presenteren. 

Kijk hier voor meer informatie over Fashion Event & More.

Nieuws