Close Menu

Oude Postkantoor wordt Hoofddorpse Circulaire Hotspot! Nieuwe ondernemers gezocht!

1 februari 2019
nieuwe ondernemers

Na jarenlange leegstand en verpaupering van het pand, is het Oude Postkantoor eind vorig jaar eindelijk overgegaan naar een nieuwe eigenaar, RE-BORN. Een eigenaar met nieuwe ideeën en een duidelijke bedrijfsfilosofie, waarin duurzaamheid, circulariteit en hergebruik hoog in het vaandel staan.

Dinsdag 5 februari a.s. wordt een eerste plan gepresenteerd aan potentiële ondernemers/huurders. Zij krijgen de mogelijkheid om samen van het oude pand een nieuwe Hoofddorpse Circulaire Hotspot te maken.

Het Oude Postkantoor tot nieuwe Circulaire Hotspot in Hoofddorp en Haarlemmermeer? Het kan echt!

RE-BORN is vanaf aankoop op zoek naar duurzame start ups, creatieven, kunstenaars, ontwerpers, horeca- en andere ondernemers met eigentijdse concepten, die deze locatie samen nieuw leven willen inblazen. Iedereen, die hier een onderneming wil starten of een werk- of bedrijfsplek zou willen vinden, is van harte uitgenodigd om dinsdagmiddag 5 februari as. vanaf 15.30 uur (tot circa 17.30 uur) aanwezig te zijn bij de bijeenkomst, waarin het plan van RE-BORN wordt gepresenteerd, alle mogelijkheden worden besproken, kandidaten zich kenbaar kunnen maken en men elkaar kan inspireren of nieuwe samenwerkingen kan aangaan. 

Ben of ken jij ook iemand, die hier graag met anderen aan de slag zou gaan? Dan ben jij of hij/zij van harte welkom. Een Circulaire Hotspot maak je samen in Hoofddorp! 

Wel graag even je aanmelding naar: m.bergacker@re-born.com.

Nieuws