Close Menu

Kerstfeest in Hoofddorp Winkelstad

18 december 2018
kerstfeest hoofddorp

Het was gezellig druk in Hoofddorp Winkelstad afgelopen weekend waar bezoekers werden verrast met acts als zingende kerstbomen, een levensgrote Snowglobe, een kerstband en natuurlijk de Kerstman. Ook komend weekend wordt er weer een warm winters programma neergezet met als klap op de vuurpijl de kunstijsbaan op Polderplein-Buiten waarop kinderen tijdens de gehele Kerstvakantie kunnen schaatsen.

 

Vrijdag 21 december

Op de Vrijdagmarkt delen de Kerstman en het Kerstvrouwtje tussen 11.00 en 15.00 uur allerlei kerstlekkers uit. Vanaf 18.00 uur kun je op de foto met IJsbeer Bikkel en om 20.00 uur opent burgemeester Onno Hoes de Kinderschaatsbaan op Polderplein-Buiten. Kunstschaatsvereniging Haarlem (KSVH) zal zorgdragen voor een spetterende openingsshow. De rijders bestaan uit getalenteerde kunstschaatsers in de leeftijd van 5 tot en met 19 jaar. Er kan die avond tot 21.00 uur geschaatst worden. In winkelcentrum Vier Meren is het Christmas Shopping Night, waarbij de winkels extra lang geopend zijn tot 22.00 uur. Vanaf 18.00 uur zijn daar diverse leuke activiteiten. Kijk voor meer informatie op de website van winkelcentrum Vier Meren.

Wil je je cadeautjes mooi in laten pakken? Dat kan bij de speciale inpakstand (15.00 - 20.30 uur).

Om 19.30 uur is het startschot van de jaarlijkse SantaRun op het Burgemeester van Stamplein (ook door burgemeester Onno Hoes).

 

Zaterdag 22 december

Op de zaterdag 15 december hebben we tussen 12.30 en 16.30 uur een bomvol programma met onder andere ‘De Zingende Kerstbomen’, prachtige verlichte acts, een harpiste, straattheater en ‘De Stokstaartjes’ geven free hugs. Ook het ‘Dickenskoor’ ontbreekt niet op deze zaterdag. De Kerstman en het Kerstvrouwtje zijn ook vandaag aanwezig. Naast dat ze een bijzonder mooie verschijning zijn, verwennen ze de bezoekers ook met het uitdelen van allerlei kerstlekkernijen. Je kunt ook nog eens met de Kerstman op de foto. Uiteraard kunnen kinderen schaatsen op de ijsbaan op Polderplein-Buiten.

De speciale inpakstand is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Zondag 23 december

De zondag staat tussen 12.30 en 16.30 uur in het teken van muzikale verrassingen: ‘Elfen AnderZ, de Prettige Kerstband’ zorgt voor een hoop muzikaal plezier, ‘Mr en Mrs Claus’ brengen met humor swingende kerstmuziek, ‘Poppie Power’ speelt jouw favoriete nummer op haar viool en het ‘Kerstmannen Fiets Orkest’ is een compleet orkest op een fiets. De dames van ‘Strolling for Gold’ vermaken het publiek op hun rollerskates. Uiteraard ontbreken ook de Kerstman en het Kerstvrouwtje niet en kan er geschaatst worden op Polderplein-Buiten. Je kunt ook nog eens met de Kerstman op de foto. 

De speciale inpakstand is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Nieuws