Close Menu

Sfeervolle kerstweekenden in Hoofddorp Winkelstad

10 december 2018
kerstweekenden hoofddorp

Afgelopen weekend, het eerste weekend na Sinterklaas, stond Hoofddorp Winkelstad al een beetje in het teken van Kerst. Het Centrum is mooi verlicht en er waren een tweetal sfeervolle kerstacts. Zo was er zaterdag een mobiele Kerst DJ die vrolijke kerstliederen ten gehore bracht en zondag zong het Dickenskoor gezellige kerstliedjes. De komende twee weekenden pakken we nog meer uit met verrassend straattheater, sfeervolle muziek en kun je zomaar de Kerstman en het Kerstvrouwtje tegen het lijf lopen. En natuurlijk niet te vergeten de kunstijsbaan op Polderplein-Buiten waarop kinderen tijdens de gehele Kerstvakantie kunnen schaatsen.

Vrijdag 14 december

Op de Vrijdagmarkt delen de Kerstman en het Kerstvrouwtje tussen 11.00 en 15.00 uur niet alleen allerlei kerstlekkers uit, maar ze delen ook lootjes uit waarmee leuke pakketten met producten van de markt te winnen zijn. Kom dus gezellig naar de Weekmarkt en mis de Kerstman en zijn Kerstvrouwtje niet.

Zaterdag 15 december

Op zaterdag 15 december hebben we tussen 12.30 en 16.30 uur een bomvol programma met onder andere ‘Poppie Power’. Zij speelt in haar lichtjes kostuum je favoriete nummer op haar viool. ‘Regina Bianca Veneziana’ is een stralend chique verschijning in winterswit en ‘Mr en Mrs Santa Claus’ brengen met humor swingende kerstmuziek. Ook het ‘Dickenskoor’ ontbreekt niet op deze zaterdag. Zij zingen sfeervolle kerstliedjes uit binnen- en buitenland. De Kerstman en het Kerstvrouwtje zijn ook vandaag aanwezig. Naast dat ze een bijzonder mooie verschijning zijn, verwennen ze de bezoekers ook met het uitdelen van allerlei kerstlekkernijen.

Zondag 16 december

Naast straattheater (‘Kerstman en zijn Rendieren’ en ‘SNOW’) is er zondag 16 december tussen 12.30 en 16.30 uur ook veel muziek in het Centrum te horen. ‘Elfen Ander, de Prettige Kerstband’ zorgt voor een hoop muzikaal plezier, ‘De Zingende Kerstman’ spelen een vrolijke noot en ‘Poppie Power’ speelt ook op zondag weer jouw favoriete nummer op haar viool. Zodra je in de ‘Snowglobe’ stapt, kom je in een levensgrote versie van een sneeuwbol terecht, waar het zomaar eens spontaan kan gaan sneeuwen. Onze fotograaf maakt van elke bezoeker in de sneeuwbol een prachtig plaatje dat direct wordt afgedrukt. Uiteraard ontbreken ook deze dag de Kerstman en Kerstvrouw niet.

Nieuws