Close Menu

Feestelijke 2e editie Black Friday Shopping Night overtreft 2017

26 november 2018
black friday shopping night hoofddorp winkelstad

Hoofddorp Winkelstad was afgelopen vrijdag het decor van de tweede editie van Black Friday Shopping Night. Het winkelend publiek werd vermaakt met ludiek straattheater, muzikale verrassingen en het was een groot shopfestijn met zeer hoge kortingen. De live optredens van Brace en O’G3ENE werden zeer druk bezocht.

Feestelijk shopplezier

Overdag hadden veel winkels al speciale acties en muziek en konden de vele koopjesjagers profiteren van aantrekkelijke kortingen. Maar de Black Friday Shopping Night ging vanaf 18.30 uur pas écht los met een spetterende aftrap met een percussieband. De feestelijke en opzwepende muziek was door het hele Centrum te horen en ook de Weekmarkt werd niet overgeslagen. Verder waren er zowel binnen als buiten tal van leuke activiteiten, straattheater, verlichte acts en niet te vergeten de live optredens van Brace en O’G3ENE.

Er kon worden geshopt tot 23.00 uur.

Weekmarkt

Voor de eerste keer deed ook de Weekmarkt Hoofddorp Centrum mee aan de Shopping Night. Er waren vele ondernemers aanwezig op het Burgemeester van Stamplein en de weekmarkt was extra lang geopend tot 20.00 uur.

Geslaagde tweede editie

De ondernemers en initiatiefnemer van de Black Friday Shopping Night, Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC), kijken terug op een geslaagd evenement. Beide zijn positief over een herhaling volgend jaar.

Nieuws