Close Menu

Bij Sint op bezoek in Hoofddorp Winkelstad

26 november 2018
sintbezoek hoofddorp winkelstad

Afgelopen zaterdag en zondag konden kinderen zoals elk jaar weer bij Sint en zijn Pieten op bezoek op het Polderplein-Binnen. Er stonden al vele kleine bezoekers van Hoofddorp Winkelstad op het plein voor de HEMA te wachten toen Sint aankwam. De Pietenband van de Sint zorgde zowel zaterdag als zondag voor een gezellige sfeer in het Centrum.

Ook komend weekend de Sint bezoeken

Ook komend weekend, zaterdag 1 en zondag 2 december, kunnen kinderen gratis bij Sint op bezoek. Sint nodig alle kinderen van harte uit hem te verblijden met een bezoekje. Zij zijn van harte welkom op het HEMA-plein en daar kunnen zij Sint tussen 12.30 en 16.30 uur een handje geven, met hem en zijn Pieten op de foto en dansen en zingen met de Pieten. In tegenstelling tot voorgaande jaren kan Sint helaas niet op woensdagmiddag aanwezig zijn.

Post

Sinterklaas ontvangt ook graag post. Tekeningen of briefjes voor de Sint kunnen in de rode brievenbus, die op de bezoekplek staat, worden gedaan. De Goedheiligman zal de allerleukste tekeningen en briefjes belonen met een mooi prentenboek. De winnaars worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van Hoofddorp Winkelstad.

Voor alle hulpsinterklazen: extra Sintkoopavond Hoofddorp Winkelstad

De winkels in Hoofddorp Winkelstad zijn extra geopend tot 21.00 uur op dinsdag 4 december. Natuurlijk zijn de winkels ook op de reguliere koopavond, de vrijdagavond, geopend tot 21.00 uur.

Advies: niet alle winkels zijn geopend op de extra koopavond. Bezoekers wordt geadviseerd eerst de website van de betreffende winkel te raadplegen om er zeker van te zijn, dat de betreffende winkel geopend is.  

Nieuws