Close Menu

Maak je eigen Sintmijter en sponsor het KWF

6 november 2018
sintmijter-maken

Op zondag 11 november a.s. van 12.00 tot 16.00 uur kunnen de jongste bezoekers van Hoofddorp Winkelstad hun eigen Sintmijter in elkaar knutselen. 

Deze Sintmijter kan dan opgezet worden om Sinterklaas extra te verrassen tijdens de Sintintocht op zondag 18 november, als Sint aankomt bij de steiger naast Hotel De Beurs. 

Hoofddorp Winkelstad biedt de workshop aan en is daarmee sponsor van Silvia Cevat, die de workshops verzorgt. Silvia gaat nl meedoen aan de Alpe d’Huzes, zal zes keer de Alpe d’Huzes op de fiets bestijgen en hoopt met de workshop sponsorgelden op te halen. Als de bezoekers de workshop leuk vinden en dit goede doel ook willen sponsoren, kunnen zij ter plekke een donatie bij Silvia doen. De komende maanden verschijnt Silvia vaker met leuke workshops op het Hemaplein en waardeert elke donatie, die geheel ten goede komt aan het KWF. 

Silvia is hier te volgen: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/silviacevat

Ben je niet in de gelegenheid om naar de workshop te komen, maar wil je wel je eigen Sintmijter knutselen? Je kunt hem hier downloaden: https://www.hoofddorpwinkelstad.nl/sint-mijter

Nieuws