Close Menu

Beleef de Grote Veiligheidsdag in Hoofddorp Winkelstad

27 september 2018
veiligheidsdag

Beleef de Grote Veiligheidsdag in Hoofddorp Winkelstad
 

Kom op zondag 7 oktober alles te weten over het werk van onder andere de Brandweer, het Rode Kruis en Veilig Verkeer Nederland tijdens de Grote Veiligheidsdag in Hoofddorp Winkelstad. Diverse hulpdiensten laten zien wat hun werk precies inhoudt.

Altijd al willen weten hoe slachtoffers uit een autowrak worden verwijderd? Wat zijn de gevolgen van het blussen van de vlam in de pan? Hoe werkt een AED set? Deze vragen en meer worden zondag 7 oktober beantwoord tijdens de Grote Veiligheidsdag op het Burgemeester van Stamplein. Tussen 12.00 en 17.00 uur geven onder andere de Brandweer, het Rode Kruis, Dutch Rescue Dogs en Veilig Verkeer Nederland informatie en demonstraties.

Schoner, heler, veiliger

Hoofddorp Winkelstad behoort tot één van de beste winkelgebieden in Nederland met circa 170.000 bezoekers per week. Een schoner, heler en veiliger winkelgebied is daarbij één van de belangrijkste basisvoorwaarden. Daarom organiseren de ondernemers al jarenlang de Grote Veiligheidsdag.

Er is voor jong en oud van alles te zien, te doen en te beleven. Kom kijken en laat je informeren. De toegang is gratis.
 

Nieuws