Close Menu

Nog meer zomerse activiteiten in Hoofddorp Winkelstad

8 juli 2018
zomer

De zomer is officieel begonnen en dat is aan de temperaturen te merken. De hele zomer zijn er gezellige zomerse activiteiten in Hoofddorp Centrum. Afgelopen zondag was het tropisch op de terrassen van Mooca en Zoet&Zalig. Singer-songwriter Jurre van der Linden maakte er een feestje van en ook a.s. zondag staat er weer een leuke activiteit op de planning.

Op het Polderplein kom je zondag een wel heel toepasselijke zomerse act tegen. Wat is er leuker om iemand te verrassen met een échte handgeschreven kaart? Ja inderdaad, een échte kaart; geen e-mail. Mobiele act ‘Zeg het met een Vakantiekaartje’  heeft meer dan 50 verschillende postkaartjes met mooie teksten bij zich en deze kunnen worden geschreven op het schrijftafeltje dat ze op haar buik draagt. Uit haar hoed tovert ze een postzegel en het kaartje kan worden gepost in de brievenbus op haar rug. Zij zorgt dat het wordt verstuurd.

De week erna, op zondag 22 juli, zal een singer-songwriter het winkelend publiek weer vermaken op de terrassen van Mooca en Zoet&Zalig.

De zomerse activiteiten op het Polderplein vinden plaats tot en met zondag 1 september a.s. tussen 12.30 uur - 16.30 uur.

Nieuws