Close Menu

Het is zomer in Hoofddorp Winkelstad

1 juli 2018
zomer

Tijdens de zomer is winkelen in Hoofddorp Winkelstad extra leuk. Niet alleen zijn alle lantaarnpalen in het gehele centrum weer mooi versierd met plantenbakken met vrolijke zomerbloeiers, maar op de zondagmiddagen in juli en augustus kunnen bezoekers van Hoofddorp Winkelstad genieten van zomerse acts.

Op het Polderplein Buiten, als hart van Hoofddorp Winkelstad, maken we er komende zondagen een warme zomer van met veel straattheater en muziek.  Zo laten singer-songwriters op de terrassen van Mooca en Zoet&Zalig hun zomerse geluiden horen en zullen wisselende acts het winkelend publiek verrassen.

Afgelopen zondag, qua temperatuur al echt zomers, liep mobiele animatie ‘Tails’ rond in het centrum. Het hartverwarmende stokstaartpaartje zocht speels contact met het publiek. Het blijven roofdiertjes, maar met een hoog knuffelgehalte, zodat veel volwassenen en kinderen hun vertrouwen wisten te winnen en in hun spel werden uitgenodigd.

De zomerse activiteiten op het Polderplein Buiten vinden plaats tot en met zondag 1 september a.s. tussen 12.30 uur - 16.30 uur.

Nieuws