Close Menu

Winnaars casting middag Fashion Event Hoofddorp bekend!

19 maart 2018
Winnaars casting middag Fashion Event Hoofddorp bekend!

Mila den Butter uit Hoofddorp, Jesse Slagter uit Zuidlaren en Chantal Molter uit Hoofddorp worden model voor een dag, tijdens het Fashion Event komend weekend in Hoofddorp Winkelstad! Tijdens de castingmiddag afgelopen zondag werden zij door een deskundige jury als grote winnaars verkozen!

Iedereen die ooit eens heeft willen meelopen op de catwalk tijdens een professionele modeshow kon zich de afgelopen weken opgeven voor de castingdag. En dat is massaal gedaan! Uiteindelijk liep een groep van 25 geïnteresseerden gisteren in het winkelcentrum van Hoofddorp op de fashion paarse loper en kregen tips en trucs voor het modellopen op een catwalk. Een fashionfotograaf maakte foto’s van alle deelnemers.

Een professionele jury koos de drie winnaars die komend weekend tijdens het Fashion Event tussen professionele modellen op de catwalk zullen meelopen. Tijdens het event zelf wordt ook nog eens de grote weekendwinnaar gekozen, hij of zij wint een officiële fashion fotoshoot.
 

Juryvoorzitter Marjan Eikelenstam, van modellenbureau PM Fashion Events uit Laren: “Het was heel bijzonder dat zoveel kandidaten zich hadden opgegeven. Door de diversiteit, was het wel heel moeilijk om een keuze te maken. Maar wij hebben uit 25 kandidaten toch de 3 winnaars gekozen. Jesse, Mia en Chantal lopen mee in de shows a.s. weekend!”

Hoofddorp Fashionstad
Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart wordt Hoofddorp Winkelstad omgetoverd tot Fashionstad! Drie dagen lang kunnen modeliefhebbers hun hart ophalen in het winkelcentrum van Hoofddorp. Van grote professionele modeshows, workshops, metamorfoses, optredens en spetterende fashion parades: tijdens dit kleurrijke en bruisende evenement valt er in het winkelcentrum veel te beleven en dus ook te doen!

Het programma van het Fashion Event is te vinden op www.hoofddorpwinkelstad.nl/fashionevent of via www.facebook.com/HoofddorpWinkelstad/

Fotocredits: Mireille Martis Colourfullphoto 

Nieuws