Close Menu

Word model tijdens driedaags Fashion Event in Hoofddorp Winkelstad

1 maart 2018
Word model tijdens driedaags Fashion Event in Hoofddorp Winkelstad

Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart staat Hoofddorp centrum in het teken van fashion!
Van grote professionele modeshows, workshops, metamorfoses, optredens en spetterende fashion parades: tijdens dit kleurrijke en bruisende evenement valt er in het winkelcentrum veel te beleven.    
   
Modeshows en parades
In het overdekte winkelcentrum Polderplein (voor de HEMA) en in Vier Meren (nabij La Place) staan catwalks waar verschillende modewinkels uit Hoofddorp Winkelstad het hele weekend hun fashion zullen showen. Professionele modellen lopen op de catwalk in de kleding en met accessoires van de verschillende winkels. Alle ondernemers uit Hoofddorp Winkelstad krijgen de mogelijkheid hun mode te showen. Een presentator vertelt over alle collecties en dansers treden tussen de verschillende modeshows door op. Ook zijn er fleurige fashion parades in het winkelcentrum te bewonderen. Kortom: een weekend lang fashion in Hoofddorp Winkelstad!


Model voor een dag
Iedereen die ooit eens heeft willen meelopen op de catwalk tijdens een modeshow kan zich nu nog opgeven voor de castingdag op zondag 18 maart. Tijdens deze casting worden tips en trucs gegevens en er is een fashionfotograaf aanwezig die foto’s van alle deelnemers maakt. Een jury kiest uiteindelijk de winnaars die als model meelopen tijdens het Fashion Event. De uiteindelijke winnaar krijgt een officiële fotoshoot cadeau.

Weekend vol entertainment
Bezoekers krijgen meer dan alleen mode te zien tijdens het Fashion Event in Hoofddorp. Zo staat zangeres Demi van Wijngaarden, bekend van The Voice Of Holland, op vrijdagavond op het podium. Bezoekers lopen fleurige en opvallende steltlopers tegen het lijf, kunnen het hele weekend in een photobooth foto’s laten maken met allerlei fashion attributen, ondergaan bij het Style & Beautylab een make-over en kunnen creatief aan de slag met het ontwerpen van een eigen 2D design blouse, samen met ontwerpster Sacha Wendt. 
 

Het Fashion Event vindt plaats op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart in Hoofddorp Winkelstad. Het programma is te vinden op www.hoofddorpwinkelstad.nl/fashionevent.

Nieuws