Close Menu

Inschrijving Groene Loper Festival 2018 gestart

28 februari 2018
Inschrijving Groene Loper Festival 2018 gestart

Zondag 24 juni is de 7e editie van het succesvolle Groene Loper Festival op het Raadhuisplein in Hoofddorp. Het groenste festival van Nederland is er voor iedereen die wil ervaren hoe gemakkelijk en leuk een duurzame leefstijl is. Van een duurzame, lokale markt met (h)eerlijke producten, hapjes en drankjes, verrassende muziek, straattheater met een boodschap en tal van inspirerende, duurzame en groene workshops voor jong en oud.

Het festival wordt steeds succesvoller, het aanbod verrassender en het trekt bezoekers en aanbieders uit het hele land. Het past goed bij de ambities van het winkelgebied van Hoofddorp om steeds duurzamer en groener te worden. 

Inschrijving gestart
De inschrijving voor het Groene Loper Festival is ondertussen gestart. Iedereen die zijn of haar duurzame producten of diensten tijdens het festival wil aanbieden kan zich voor het evenement aanmelden. Van een lokale kunstenaar, bijzondere producten van gerecyclede materialen of een foodkraam met mooie groene producten: iedereen die een duurzame boodschap heeft is uitgenodigd zich aan te melden! Er kan worden gekozen voor een eigen stand of foodtruck, een kraam of een standplaats. Aanmelden kan via www.groeneloperfestival.nl

Nieuws