Close Menu

Ook komend weekend winterse gezelligheid in Hoofddorp Winkelstad

18 december 2017
kerstzangers

De afgelopen twee weekeinden was het gezellig druk in het centrum van Hoofddorp. Wie nog niet in de kerststemming is moet komend weekend zeker naar Hoofddorp Centrum komen. Er wordt groots uitgepakt met tal van kerstoptredens. De uitbundige artiesten zullen het winkelend publiek verrassen!

Geniet van vele gezellige kerstactiviteiten

De ondernemers in het centrum pakken volledig uit. Aanstaande zaterdag en zondag, maar ook Tweede Kerstdag kunnen bezoekers genieten van straattheater en steltenacts. En dat is nog niet alles. Het winkelcentrum wordt ook opgevrolijkt door singer-songwriters en kerstkoren die sfeervolle winterse nummers spelen.

Zaterdag en zondag

Harpiste Tanya speelt op haar harp weer betoverende melodieën en ook de ‘Zingende Kerstbomen’ komen de boel weer opvrolijken met hun hartverwarmende kerstliederen. Spectaculaire steltenacts, singer-songwriters, diverse kerstkoren en ook rollerskate act ‘Rolling Amazons’ staan op het programma. Ook de ‘Zingende Kerstman’ ontbreekt niet. Na het winkelen in deze unieke kerstsfeer kunnen bezoekers heerlijk genieten van hapjes, drankjes en een schaatstochtje in Winter Village Hoofddorp op het Raadhuisplein.

Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag zijn de winkels geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Ook dan zal een gezellige act de bezoekers verrassen.

Extra openstellingen rond Kerst

De winkels in Hoofddorp Winkelstad zijn extra geopend tot 21.00 uur op donderdag 21 december. Natuurlijk zijn de winkels ook op de reguliere koopavond, de vrijdagavond, geopend tot 21.00 uur. Op zondag 24 december zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Advies: niet alle winkels zijn geopend tijdens de extra openstellingen. Raadpleeg dus altijd eerst de website van de betreffende winkel om er zeker van te zijn dat de winkel die u wilt bezoeken ook geopend is. 

Deze activiteiten worden georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad), verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC). Wie de laatste informatie in de gaten wil houden, kijkt op http://www.hoofddorpwinkelstad.nl/FacebookTwitter en / of de lokale media. 

Fotocredits: Ad van Geffen - Studio X-Posure

Nieuws