Close Menu

Eerste editie Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad

20 november 2017
black friday

Vrijdagavond 24 november is het Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad. Hoge kortingen, de hele avond shoppen, gezellige activiteiten, mooie acties en ook in de winkels is het feest. 

Shop till you drop

De eerste editie van de Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad vindt plaats op vrijdagavond 24 november. De meeste winkels zijn geopend tot maar liefst 23 uur. Omdat het Black Friday is bieden veel winkels hoge kortingen of andere leuke acties aan.

Activiteiten

Behalve shoppen kunnen bezoekers ook genieten van leuke activiteiten. Er zijn workshops, straattheater, DJ’s, er lopen verlichte acts rond, er is een lichttekenshow, bubbles en bites en Lange Frans komt optreden. De bekende rapper, radio- en televisiepresentator treedt op om 19.30 uur in Winkelcentrum Vier Meren.

Eerste editie

Black Friday Shopping Night wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Hoofddorp Winkelstad en is een initiatief van Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC). De periode naar Sinterklaas en Kerstmis is voor klanten en winkeliers een belangrijke en gezellige winkeltijd en om die reden worden er ook extra activiteiten georganiseerd. Met Black Friday Shopping Night komen we tegemoet aan de wensen van winkeliers én bezoekers. Bezoekers genieten van leuke activiteiten en profiteren van allerlei leuke acties en dit leidt voor winkeliers weer tot meer omzet.

Advies: niet alle winkels doen mee met Black Friday. Bezoekers wordt geadviseerd eerst de website van de betreffende winkel te raadplegen om er zeker van te zijn, dat de betreffende winkel geopend is tot 23 uur en/of er een speciale actie is.

Black Friday Shopping Night wordt georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad), verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC). Wie de laatste informatie over Black Friday in de gaten wil houden kijkt op http://www.hoofddorpwinkelstad.nl/, Facebook, Twitter en / of de lokale media. 

Nieuws