Close Menu

Hoofddorp Centrum één van de finalisten 'Beste Binnenstad'

15 september 2017
Beste Binnenstad

Hoofddorp centrum één van de finalisten voor de Verkiezing Beste Binnenstad in de categorie middelgroot! 23 november wordt bekend welke binnensteden de titel “Beste Binnenstad 2017-2019” de komende twee jaar mogen dragen.

Geef je mening!

Wil jij jouw mening geven over de binnenstad? Download dan snel de gratis app van Multiscope via de appstore of playstore. Na een bezoek aan de binnenstad krijgt je automatisch een uitnodiging voor een korte vragenlijst. Door de vragenlijst te beantwoorden maak je kans op een dagje uit in de winnende binnenstad!


Sterke toekomststrategie

Hoofddorp gaat ‘de strijd’ aan met Almere. De prijs wordt toegekend aan de binnensteden waar de afgelopen twee jaar de meeste dynamiek en vernieuwing heeft plaatsgevonden en waar de sterkste toekomststrategie is geformuleerd voor de binnenstad. Steden die investeren in de binnenstad worden beloond. In de verkiezing staat de ontwikkeling die een binnenstad de afgelopen jaren heeft doorgemaakt centraal. Ook wordt nadrukkelijk de strategie voor de toekomst in de beoordeling meegenomen. Het gaat dan om de integrale ontwikkeling op het gebied van retail, leisure, wonen en cultuur (aanbod, leegstand, functiemenging), vastgoeduitstraling en -transformatie, openbare ruimte, marketing en promotie, mobiliteit, duurzaamheid, gastvrijheid en samenwerking.

Nieuws