Close Menu

Pin, Nomineer en Win!

25 september 2017
Pin, Nomineer en Win!

In oktober staat Hoofddorp Winkelstad met de actie ‘Pin, Nomineer en Win!’ weer in het teken van nog veiliger en vriendelijker winkelen! Van 1 t/m 28 oktober maakt elke klant die met een pinpas een aankoop doet bij één van de ondernemingen in Hoofddorp Winkelstad kans op mooie prijzen. Wegens groot succes in voorgaande jaren wordt deze consumentenactie dit jaar opnieuw georganiseerd in Hoofddorp Winkelstad, en deze keer met meerdere mooie hoofdprijzen, waaronder een elektrische fiets!

Voor wie is de actie?

Alle klanten, die met pin betalen in het Centrum kunnen meedoen en maken kans op mooie prijzen. Maar ook alle ondernemers doen mee: zij kunnen genomineerd worden als meest klantvriendelijke ondernemer dus zullen hun service nog eens extra verhogen. Elke week ontvangen de meest genomineerde ondernemers een zilveren nominatieposter voor in de etalage. Na 4 weken ontvangt de meest genomineerde ondernemer de gouden nominatieposter en een mooie prijs!

Hoe werkt het?

Meedoen is heel simpel: na elke aankoop kan de klant thuis de unieke pinboncode van de pinbon invoeren via de actiepagina op de website. Deelnemers maken elke week kans op mooie prijzen met de in die week ingevulde pinboncode(s). Dus vaker pinnen is meer kans op winnen. 


Vriendelijkheid verhoogt Veiligheid

Na het invullen van de unieke pinboncode kan de klant zijn favoriete klantvriendelijke ondernemer nomineren. In oktober staat Hoofddorp Winkelstad hiermee opnieuw in het teken van nog veiliger en vriendelijker winkelen. “Veiligheid en Vriendelijkheid gaan hand in hand. Want de klant die bij binnenkomst door de ondernemer vriendelijk begroet wordt, ervaart dat als zeer positief, maar weet zich ook opgemerkt.” Aldus Sonja Olthuis, Centrummanager van Hoofddorp Winkelstad.

Nieuws