Close Menu

Black Friday Shopping Night: vermijd files!

27 november 2019
black friday hoofddorp

A.s. vrijdagavond is het Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad. De hele avond shoppen, profiteren van hoge kortingen, gezellige activiteiten, maar er worden ook veel bezoekers verwacht. Om die reden hebben we vijf gouden tips voor je koopjesjacht op Black Friday begint.

1. Kom lekker vroeg en eet gezellig een hapje

Veel horecagelegenheden in Hoofddorp Centrum spelen in op Black Friday. Zo zijn er speciale Black Friday-menu’s en drinks & bites & music om een goede basis te leggen voor jouw shop night.

2. Profiteer als eerste van de superaanbiedingen

De koopjes vliegen je om de oren en als je er lekker vroeg bij bent, dan weet je zeker dat je geen aanbieding mist.

3. Kom met het OV, op te fiets of te voet

Hoofddorp Winkelstad is uitstekend te bereiken met het OV en als je in de buurt woont, kom dan lekker op de fiets of te voet. We duimen voor droog weer!

4. Rijd efficiënt aan en parkeer in de eerste parking waar je op aanrijdt

Ben je niet in de gelegenheid om met het OV, op de fiets of te voet te komen, parkeer dan in de eerste parking waar je op aanrijdt. Volg de parkeerborden en de instructies van onze verkeersregelaars.

Tips aanrijden en parkeren:

> kom je uit noordelijke of westelijke richting (Badhoevedorp, Nieuw-West, Haarlem): parkeer dan in de Centrum-garage (nabij Lidl) of de Primark-garage aan de Kruisweg

> kom je uit zuidelijke richting (Nieuw-Vennep): parkeer dan op de Binnenweg of in de ondergrondse parkeergarages Hoofddorp Centrum of Polderplein

> kom je uit oostelijke richting (Aalsmeer, Amstelveen): parkeer dan op het Apriscoterrein, de open parkeergarage aan de B.v.d. Willligenlaan of in de ondergrondse parkeergarages Hoofddorp Centrum of Polderplein.

Hier vind je de plattegrond van het winkelcentrum met de parkeergarages: https://www.hoofddorpwinkelstad.nl/winkelstad/plattegrond

5. Shop en geniet ook van alle leuke optredens

Tot vrijdag!

Nieuws