Close Menu

Culinair entertainment tijdens Zomer op het Plein!

12 augustus 2019
zingende koks zomer op het plein hoofddorp

Na de zomerstorm van afgelopen zaterdag en de weersvoorspelling voor de komende week was het afwachten of de 6e editie van Zomer op het Plein! droog en zonder wind zou verlopen. Gelukkig waren de weersgoden ons gunstig gezind en zorgden de Zingende Koks voor culinaire gezelligheid op Polderplein.

Compleet in stijl en met menukaart waaruit bezoekers een keuze konden maken, brachten twee enthousiaste koks liedjes over koken, eten en heerlijkheden. Aanstaande zondag, 18 augustus, zal Troubadour d’Amour voor de 2e maal het entertainment tijdens Zomer op het Plein! verzorgen. Met zijn mobiele podium speelt deze poptroubadour op verschillende plekken op Polderplein-Buiten een allround scala aan smaakvolle luisterliedjes, meezingers en mooie popsongs.

De zondagmiddagen op Polderplein-Buiten, als warm hart van Hoofddorp Winkelstad, staan deze zomer in het teken van gratis muzikaal vermaak tijdens Zomer op het Plein! Gedurende de zomermaanden programmeert Hoofddorp Winkelstad, in samenwerking met Line-up Events, artiesten variërend van blues tot popmuziek. Elke zondagmiddag tijdens het winkelen of genietend vanaf een terras met een lekker hapje en/of drankje.

Alle optredens vinden plaats op Polderplein-Buiten van 12.30 – 16.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Kijk hier voor de actuele programmering. Bij regen zullen de optredens worden geannuleerd of indien mogelijk naar binnen worden verplaatst.

Nieuws