Close Menu

Groene Loper Festival

Het groenste Festival van Nederland is er voor iedereen, die wil ervaren hoe gemakkelijk en leuk een duurzame leefstijl is! Je bezoekt hier een pure, lokale markt met (h)eerlijke producten, hapjes en drankjes, verrassende muziek, straattheater met een boodschap en tal van inspirerende, duurzame en groene workshops voor jong en oud. 

De 7e editie van het Groene Loper Festival vindt ook dit jaar weer plaats op de laatste zondag van de maand, dus nu op zondag 24 juni. Je vindt het festival op het Raadhuisplein, de toegang is gratis en het duurt van 12.00 tot 17.00 uur. 

Het Festival wordt steeds succesvoller, het aanbod nog verrassender en het trekt bezoekers en aanbieders uit het hele land. Dit is één van de events in Hoofddorp Centrum, die je niet mag missen. Het past goed bij de ambities van het winkelgebied om steeds duurzamer en groener te worden. In het Centrum zijn verschillende sfeervolle groene plekjes gecreëerd, waar het goed toeven is op een terrasje of uit te rusten na het winkelen.  

Zet 24 juni 2018 alvast in de agenda!
We nodigen alle duurzame organisaties, producten en diensten van harte uit om deel te nemen aan de 7e editie van het Groene Loper Festival! Je kunt kiezen voor een eigen stand of foodtruck, een kraam of standplaats. Wij hopen van harte dat je (weer) een bijdrage wilt leveren aan dit mooie Festival en zien je graag op zondag 24 juni!

Klik hier om je aan te melden voor het Groene Loper Festival! Of volg het Groene Loper Festival op Facebook

Tot ziens op zondag 24 juni, tijdens het Groene Loper Festival in Hoofddorp! 


Het Groene Loper Festival is een samenwerking tussen Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC)NMCX Centrum voor Duurzaamheid en Van Fair & Dichtbij