Close Menu

December feestmaand

8 december 2018 - 9 december 2018
December feestmaand

Het waren al gezellige weken in Hoofddorp Winkelstad met de Sinterklaas-intocht, de mogelijkheid om Sint te bezoeken en de succesvolle tweede editie van Black Friday Shopping Night, maar het wordt nog veel gezelliger! Inmiddels staat Kerst alweer voor de deur. De komende drie weekenden maken we het extra feestelijk in Hoofddorp Winkelstad met verrassend straattheater, sfeervolle muziek en natuurlijk de Kerstman en het Kerstvrouwtje, die lekkers uitdelen. Extra leuk is, dat je het Kerststel dit jaar ook op de Vrijdagmarkt aantreft. Als klap op de vuurpijl kunnen kinderen tijdens de gehele Kerstvakantie schaatsen op een kunstijsbaan op Polderplein-Buiten.

Komend weekend trappen we af met gezellige kerstmuziek en een ware knuffelboerderij.

Zaterdag 8 december

Zo tref je op zaterdag 8 december tussen 12.30 en 16.30 uur een mobiele Kerst DJ, die vrolijke kerstliederen ten gehore brengt. In het overdekte gedeelte Vier Meren vind je een knuffelboerderij waar je tussen 11.00 en 16.00 uur kunt knuffelen met alle pluche beesten en met ze op de foto kunt.

Zondag 9 december

Op zondag 9 december tussen 12.30 en 16.30 uur is het Dickenskoor aanwezig in het centrum; met veel plezier zingen zij sfeervolle kerstliedjes uit binnen-en buitenland. Ook deze dag kun je een kijkje nemen op de knuffelboerderij in Vier Meren.

Evenementen